PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV EDINA BEGZIĆA: Pretio da će aktivirati eksploziv ispred banke u Baru

B. Dabić

26. 01. 2022. u 10:47

PODIGNUTA optužnica protiv Edina Begzića (36) iz Bara, koji je krajem prošle godine ispred poslovnice NLB banke u centru Bara pretio da će aktivirati eksploziv.

ПОДИГНУТА ОПТУЖНИЦА ПРОТИВ ЕДИНА БЕГЗИЋА: Претио да ће активирати експлозив испред банке у Бару

Foto: Printskrin Youutube

Osnovno državno tužilaštvo u Baru podnelo je Osnovnom sudu optužni predlog protiv Begzića, kome je 30. decembra određen pritvor do 30 dana.

Rukovodilac Osnovnog državnog tužilaštva u Baru tužilac Radovan Đurišić potvrdio je da je tužilaštvo Osnovnom sudu u Baru podnelo optužni predlog. Na teret Begziću se stavlja krivično delo izazivanje panike i nereda. Tužilaštvo je, kazao je tužilac Đurišić, tražilo i produženje pritvora za Begzića.

Podsetimo, Begzić je krajem decembra objavio preko Jutjub kanala da je naoružan i preteći eksplozivom tražio da se obeštete bivši radnici Primorke. Sedam sati u blokadi je bila Ulica Maršala Tita. Nakon što se mirno predao, ispostavilo se da nije bio naoružan, niti je imao eksplozivne naprave.

Navodno je sve to uradio da bi skrenuo pažnju na problem nekadašnjih radnika prehrambene fabrike Primorka kojima se duguje novac za neizmirene zarade i doprinose.

BONUS VIDEO: VELIKI POŽAR U SUBOTICI: Crni dim kulja iz supermarketa

 
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024