JEDAN od lidera Nove srpske demokratije Andrija Mandić saopštio je da je svim predstavnicima stranaka parlamentarne većine poslao poziv da se 2. septembra nađu u Skupštini Crne Gore, neposredno pred početak parlamenta, kako bi odgovorili željama naroda i postigli politički sporazum i formirali tehničku vladu koja bi pripremila izbore.

mb

31.08.2022. 09:18

Sve Srpske stranke da se udruže a ne da svak za sebe ore ... i da Srbi budu u vladi za Srbe a ne da neka manjina ko što to obično biva teroriše ogromnu većinu. Crna gora ili karadag kako je neki okupatori zvaše je samo geografska odrednica a ne ime naroda ... ili će biti da su svi zečevi poljaci ili su svi poljaci zečevi

Milan Lekić

31.08.2022. 13:03

Општепознато је да је независни Монтенегро, немачки Пројекат-држава!!! Ако је то тако, онда аутори Пројекта доводе и скидају са власти анационалне и псеудодемократске индивидуе. И док су у околним државама на власти пронационалне партије (БиХ, Хрватска, Албанија), Монтенегро би да буде нешто посебно, изузетно, за мало привилегија и по сваку цену? Најтрадиционалнија средина на Балкану мора се брзо вратити златном стандарду своје прошлости, сопству-српству и свтосављу, уједињеном државним тековинама Војислављевића и Немањића, и згазити лажне западне вредности... Шта нас друго може ујединити?