MILO "POBEGAO" NA BLISKI ISTOK: Iz daleka potpaljuje partijske drugove da budu ekstremisti

V.K.

14. 11. 2022. u 17:48

FUNKCIONER DF-a Petar Drašković reagovao je na tvrdnje izrečene na današnjoj pres konferenciji DPS-a, a koje je u ime partije saopštio poslanik Nikola Rakoćević, da niko iz DPS ne zna gde je Milo Đukanović, kao i da lidera DPS-a nije briga za njihove proteste.

МИЛО ПОБЕГАО НА БЛИСКИ ИСТОК: Из далека потпаљује партијске другове да буду екстремисти

Foto: Tanjug

– Pozdravio je partijske drugove preko interneta odnekud sa Bliskog Istoka, potpaljuje ih da budu veći ekstremisti nego što jesu, a na sastanke ne dolazi, iako su mu puna usta dijaloga. To je dokaz da je DF potpuno u pravu kada kaže da je Đukanović najveći kočničar reformi i evropskog puta Crne Gore – kazao je Drašković, dodajući da  DPS iz dana u dan pokazuje da je stranka prošlosti i da je njeno nestajanje neminovnost, dok se svim silama trudi da dodatno uruši institucije - kazao je Drašković i dodao:

– Toliko su u haosu da ne mogu mirno podneti istorijske uspehe EPCG i Rudnika uglja Pljevlja, pa se igraju krivičnih prijava, iako je čitava javnost svjesna da su ljudi iz DPS bili dežurni uzurpatori državnih resursa.  Sada su te kompanije vraćene u službu građana i pokretači su nove vrednosti domaćoj privredi. Dovoljno je samo reći da je EPCG uštedela građanima 650 miliona evra za devet meseci ove godine, a da je Rudnik uglja postigao rekord u eksploataciji otkrivke od svog osnivanja 1952. godine. To je i glavni razlog histerije u redovima DPS-a.

Funkcioner DF-a istakao je da je nakon debakla na lokalnim izborima 23. oktobra, poznato šta građani misle "o toj prevaziđenoj politici i ponašanju prošle vlasti".

– Čak ni njihovi članovi opštinskih odbora više ne glasaju DPS, a stranačka infrastruktura im je u kolapsu. Shvatamo njihove muke, ali to nije problem građana i više je nego jasno da će se morati suočiti sa stvarnošću, koliko god je izbegavali površnim pamfletima – zaključio je  Drašković.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (3)

EGZOTIČNA PONUDA KOJU NE SMETE PROPUSTITI! Odmor iz snova, već od 407evra po osobi! Putuje se samo 2 SATA!