DOJAVE O BOMBI SA LAŽNOG NALOGA MILANA KNEŽEVIĆA: Premijer Abazović o detaljima današnje evakuacije u Podgorici

V.K.

08. 12. 2022. u 17:53

ZGRADA u kojoj se nalaze Vrhovni, Apelacioni i Viši sud sud u Podgorici danas je evakuisana posle dojave da je postavljena eksplozivna naprava.

ДОЈАВЕ О БОМБИ СА ЛАЖНОГ НАЛОГА МИЛАНА КНЕЖЕВИЋА: Премијер Абазовић о детаљима данашње евакуације у Подгорици

Foto V. Kadić

Proverama je utvrđeno da je dojava bila lažna, a premijer Dritan Abazović rekao je danas, na sednici Vlade da policijskom kontrolom u zgradi nije nađen eksploziv i otkrio da je dojava o podmetnutoj bombi stigla sa lažnog imejl naloga Milana Kneževića, poslanika Demokratskog fronta!

Abazović je rekao da je Kneževićevo ime zloupotrebljeno, i apelovao je na istražne organe da ispitaju ko stoji iza ove lažne dojave. Abazović je saopštio da su ranije stizali i mejlovi sa lažnog naloga direktora Uprave policije Zorana Brđanina, ističući da su istražni organi na potezu..

Podstimo, oko 12 časova evakuisana je zgrada Vrhovnog, Apelacionog i Višeg suda u Podgorici zbog dojave da je postavljena bomba. Dojava o podmetnutoj eksplozivnoj napravi poslata je elektronskom poštom na adresu Višeg suda, ali su evakuisani i Vrhovni i Apelacioni, s obzirom da se nalaze u istoj zgradi. Viši sud je danas primio imejl da će u 12 časova biti „dignut u vazduh“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni