PRIZNALA DA SE DROGIRALA: Devojčici (13) pozlilo u budvanskoj školi, odmah obaveštena policija

B. DABIĆ

08. 12. 2022. u 21:48

UČENICI OŠ “Stefan Mitrov Ljubiša” u Budvi je pozlilo pa su je nastavnici poveli u Hitnu pomoć.

ПРИЗНАЛА ДА СЕ ДРОГИРАЛА: Девојчици (13) позлило у будванској школи, одмах обавештена полиција

Foto: Printscreen/Vijesti

Tokom ukazivanja medicinske pomoći devojčica koja ima 13 godina priznala je da je konzumirala drogu! Lekari su odmah obavestili policiju.

Budvanska policija je prikupila potrebna obaveštenja od roditelja, deteta u prisustvu roditelja, dežurnih lekara i lekara specijalista, kao i nastavnika, razrednog starešine učenika. Po nalogu tužioca nadležnog za postupanje sa maloletnicima u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici izuzet je uzorak krvi radi daljeg veštačenja na psihoaktivne supstance.

- Policija je 1. decembra oko 14.30 časova postupala po prijavi Hitne medicinske pomoći Budva, da je mlađem maloletnom licu u jutarnjim časovima pozlilo u prostorijama OŠ „Stefan Mitrov Ljubiša“, gde je tom licu ukazana lekarska pomoć i ono je odvezeno u Opštu bolnicu Kotor. Mlađe maloletno lice je prijavilo lekaru Hitne medicinske pomoći da je u prethodnom periodu konzumiralo drogu - potvrđeno  je iz Uprave policije.

Tim povodom izvršeni su i pretresi stambenih objekata dva mlađa maloletna lica sa područja Budve, za koja se sumnja da su vršili uličnu prodaju opojne droge. Navedena lica su dovedena u prostorije Odeljenja bezbednosti Budva u prisustvu roditelja gde su od njih i prikupljena obaveštenja na navedene okolnost” - ističu u policiji Policijski službenici u Budvi preduzimaju dalje mere i radnje po navedenom predmetu koje su u toku.

Napominju da se radi o izolovanom slučaju i da policijski službenici pomno prate sva dešavanja koja ukazuju ili mogu ukazati na bilo koji oblik ugrožavanja dece školskog uzrasta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri