DF O VRAĆANJU MANDIĆEVE KANDIDATURE: Pokušaj zaustavljanja izborne pobede i poslednji trzaj Mila Đukanovića

Марија Стевановић
Marija Stevanović

06. 02. 2023. u 13:08

OPSTRUKCIJE predstavnika DPS-a u DIK-u, sa namerom da na svaki način pokušaju zaustaviti izvesnu pobedu Andrije Mandića na predsedničkim izborima, predstavljaju poslednji trzaj Mila Đukanovića u njegovoj političkoj pogubljenosti i nespremnosti da donese odluku o ulasku u predsedničku trku. 

ДФ О ВРАЋАЊУ МАНДИЋЕВЕ КАНДИДАТУРЕ: Покушај заустављања изборне победе и последњи трзај Мила Ђукановића

Foto: V. Kadić

Ovo je saopšteno iz Demokratskog fronta, nakon odluke da kandidaturu Andrije Mandića za predsedničke izbore, koju su dostavili članovi Kluba mladih DF, vrati na doradu.
 
- Nakon što su predstavnici DPS-a u DIK-u zatražili da se od RIK-a proveri da li Andrija Mandić ima prebivalište i biračko pravo u Srbiji, sad vraćaju i na doradu njegovu kandidaturu iz banalnih i upitnih razloga. DF još jednom podseća javnost da je za manje od nedelju dana prikupio preko 15.000 potpisa podrške za kandidaturu Andrije Mandića, i da ta akcija i dalje traje tako da ćemo do kraja dana već imati prikupljenih 35.000 potpisa podrške građana Crne Gore sa urednim brojevima lične karte i JMB kažu iz DF, uz konstataciju "da ovo najbolje pokazuje da smo spremni odgovoriti na svaki vid opstrukcije od strane DPS-a, i samo želimo da im poručimo, ako bude trebalo pravnim „čistuncima“ iz DIK-a, dostavićemo i 100.000 potpisa podrške". 
 
- Pobeda Andrije Mandića je neupitna, jer, dok drugi tumaraju tražeći njegovog protivkandidata, DF je već na terenu, pošto za razliku od kandidata mafije i ambasada, mi imamo kandidata naroda, zato i znamo da pobeđujemo, poručuju iz DF.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (1)

NIJE SAMO KOLENO PROBLEM! Novak Đoković otkrio i ovo na Vimbldonu!