OGLASIO SE LIDER POKRETA EVROPA SAD: Spajić nastavlja sa optužbama i najavljuje izvinjenje

Марија Стевановић
Marija Stevanović

18. 02. 2023. u 22:30

OZVANIČENA je saradnja lidera jedinstvenog DPS-a protiv svih slobodnih građana Crne Gore, izjavio je lider Pokreta Evropa sad Milojko Spajić nakon što Državna izborna komisija nije utvrdila njegovu kandidaturu za predsednika.

ОГЛАСИО СЕ ЛИДЕР ПОКРЕТА ЕВРОПА САД: Спајић наставља са оптужбама и најављује извињење

Milojko Spajić, Foto gov-me

- Kao što smo ukazivali prethodnih dana, ozvaničena je saradnja lidera jedinstvenog DPS-a protiv svih slobodnih građana - ako ne možete pobiditi, diskvalifikujte, napisao je Spajić na svom Tviter nalogu.

- Imaćemo obraćanje građanima - jedinima kojima dugujem izvinjenje i odgovor na sva pitanja - sutra u 14 sati na presu, napisao je Spajić, koji je očigledno poslušao savet svog stranakogkolege Jakova Milatovića, koji mu je udario ''packe'' povodom niza njegovim tvrdnje koje su se pokazaleneistinitima.

- Ni lider Pokreta Milojko Spajić ni Evropa sad kao partija nisu pokazali potrebnu dozu odgovornosti. Mislim da je cela situacija ispala puno gora nego što možda i jeste. Nažalost, ni gospodin Spajić ni mi kao partija nismo pokazali potrebnu dozu odgovornosti da adekvatno upravljamo situacijom. Relativizovati sve ovo je pogrešno ponašanje, koje nije u skladu sa vrednostima koje promovišemo. Jedino ispravno je izvinjenje građanima od kojih neki, s pravom, smatraju da su obmanuti, napisao je Milatović na Tviteru, koji i dalje smatra da je ''Pokret Evropa sad, kao i  Spajić, uz sve naše mane, ali i vrline, najbolja ponuda na političkoj sceni''. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TATA NIJE TU, NEĆE DOĆI: Udovica Nebojše Glogovca o najbolnijem trenutku nakon njegove smrti