NOVI atak na SPC i njeno sveštenstvo krenuo je iz Rožaja. Prvo sa jednog opskurnog portala poznatog po izlivima srbofobije, a onda se na sva predizborna zvona uključila DPS i njeni sateliti, pa se stiglo dotle da je pravoslavnom stanovništvu poručeno da bi bilo najbolje da prekreči freske "mržnje'' u crkvi Ružici, a parohu rožajskom, ocu Slobodanu Radojeviću da se iseli iz Rožaja...

Rass

20.02.2023. 21:07

Kako zivimo u miru vekovima a oni nas klali pre 70godina . Sve sto je bilo srpsko sve su pobili jos se i hvalili,a sada im.smeta SPC i freske koje pokazuju zlocine tih istih koji nas napadaju. More .

IvanZgrozeni

21.02.2023. 01:32

Nije tačno da zlikovci iz Muslimanske milicije i balinkubari, nisu odgovarali pred Sudom. Streljano je njih 7, dok se 6-orica nisu mogli pronaći. Veruje se da su ipak stradali, kada su se povlačili iz C.Gore, ka Bosni, pa dalje. Najverovatnijena u Sloveniji od partizana, maja 1945. godine.

Sejo

21.02.2023. 04:23

A braćo vidite li da nas okreću i huškaju pojedinci protiv komšija naših pravoslavaca. Pa budimo pametni dosta više mržnje jednih prema drugima. A milo akobogda završio je sa svojim uticajem u crnoj gori, i svaki dan puca sve više. Mi smo pomagali novčano da se izgradi crkva, i dosta više mržnje.