MONSTRUOZNE "SKAJ" FOTOGRAFIJE: Libertas pod oznakom "uznemirujuće" objavio kako crnogorski policajaci muče uhapšene (FOTO)

Novosti online

24. 03. 2023. u 09:44

PRIPADNICI Odseka za posebnu operativnu podršku Uprave policije u Crnoj Gori, u kojoj je pod komandom Mirka Banovića bilo nekoliko policajaca, među kojima su i neki koji su uhapšeni, sudeći prema nalazima Evropola i transkriptima razgovora nekih od njih, činili su, prisustvovali ili su znali da se čine krivična dela torture nad uhapšenim ljudima, objavio je portal "Libertas".

МОНСТРУОЗНЕ СКАЈ ФОТОГРАФИЈЕ: Либертас под ознаком узнемирујуће објавио како црногорски полицајаци муче ухапшене (ФОТО)

FOTO: PRINTSCREEN LIBERTASPRESS

"Libertas" je objavio fotografije koje je označio kao uznemirujuće.

Sudeći prema komunikacijama koje su neki od njih imali preko kriptovanih telefona, oni su otimali ljude i držali ih u svojim, takozvanim, štek-stanovima, tukli ih, stavljali pištolj u usta, mučili ih strujom, gušili ih, pretili im i omalovažavali ih i prema njima nečovečno postupali, objavio je ovaj portal.

Pričali o tome sa Zvicerom

Petar Lazović i Jugoslav Jugo Raičević pričali su o tome sa šefovima i pripadnicima kriminalnih grupa i neretko im slali fotografije mučenja ljudi.

Lazović je prema do sada pregledanim materijalima Evropola, u koje Libertas ima uvid, o svemu obaveštavao kriminalce Radoja Zvicera, Darka Šarića, Nikolu Spasojevića, pripadnika Šarićeve kriminalne organizacije, srpske kriminalce Veljka Belivuka i Marka Miljkovića…

FOTO: PRINTSCREEN LIBERTASPRESS

Petar Lazović je u pritvoru od jula prošle godine. On je sin bivšeg pomoćnika direktora Uprave policije Zorana Lazovića i za njega je ponuđena višemilionska kaucija kako bi bio pušten da se brani sa slobode.

Nekoliko ponuda njegovih advokata je sud odbio.

FOTO: PRINTSCREEN LIBERTASPRESS

Libertas je o Raičeviću pisao krajem novembra prošle godine, ali do sada nije bilo informacija iz Specijalnog tužilaštva da su tog policajca pozivali da objasni šta je činio.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)