DIJASPORO, GLASAJTE ZA MILATOVIĆA: Podrške Jakovu stižu sa svih strana

V.K.

24. 03. 2023. u 13:36

ALBIN Ćeman, potpredsednik Demokrata i poslanik u Skupštini Crne Gore podržao predsedničkog kandidata Pokreta Evropa sad Jakova Milatovića.

ДИЈАСПОРО, ГЛАСАЈТЕ ЗА МИЛАТОВИЋА: Подршке Јакову стижу са свих страна

Foto: Evropa sad/Vlada Crne Gore

On je poslao poruku crnogorskoj dijaspori podsetivši da ih je više pošlo u "beli svet" za vreme mandata Mila Đukanovića i DPS-a, nego za sve godine pre toga.
 
- Retki ste pošli što vam je bilo bolje u Crnoj Gori. Dok ste vi odlazili iz svoje rodne grude, samo je on ostajao i bogatio se. Dok su se vama ognjišta u Crnoj Gori gasila, samo se njegova familija širila i kupovala banke, jahte, stanove, vetrenjače, hidroelektrane. Životi i mladost svih nas su prolazili, gledajući iste ljude na političkoj sceni Crne Gore, na čelu sa njim, koji nisu ama baš ništa uradili da sačuvaju naš najvažniji resurs, a to su ljudi. To ste vi, draga dijasporo. Ja znam da vi sada živite u demokratski razvijenijim zemljama, da ste svojim poštenim odnosom i radom učestvovali u razvoju tih društava. Takođe znam i za vašu privrženost svom ognjištu i kućnom pragu – državi Crnoj Gori. Zato vas pozivam da 2. aprila podržite mladost, podržite znanje i demokratske promene u Crnoj Gori. Da podržite građanskog kandidata za predsednika Crne Gore. Glasajte za sebe, glasajte za svoje najmilije. Glasajte za svoju Crnu Goru i za državu koja može u dogledno vreme da zaliči na onu u kojoj se sada nalazite. Glasajte za Crnu Goru u koju ćete poželeti da se vratite, a ne za Crnu Goru čiji vas se predsednici sete samo kad su im potrebni vaši glasovi da sačuvate njega i njegove još malo na vlasti. Draga dijasporo, glasajte za Jakova Milatovića, poručio je Ćeman.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili