„RUKA PRAVDE“ POVEZUJE BOKU: Morsko dobro nabavilo treći trajekt

V.V.

30. 05. 2023. u 19:26

NOVI trajekt koji je Morsko dobro kupilo u Grčkoj za prevoz vozila i putnika od kamenara do Lepetana biće registrovan pod imenom „Ruka pravde“ objavio je na Fb nalogu predsednik Upravnog odbora Morskog dobra Blažo Rađenović.

„РУКА ПРАВДЕ“ ПОВЕЗУЈЕ БОКУ: Морско добро набавило трећи трајект

fOTO: Morsko dobro

- Zahvaljujući saradnji JP Morsko dobro Crne Gore,  ministarke za ekologiju, prostorno planiranje i urbanizam  Ane Novaković Đurović, lokalnih samouprava, mnogih državnih institucija i Vlade, sitno se broji dan kad nam stiže trajekt pod  zastavom Crne Gore  s pravom registrovan pod imenom „Ruka pravde“ - napisao je na Rađenović na Fb nalogu.

Raspisan je i tender za zakup još jednog plovila sa posadom. Predsednik Upravnog odbora Morskog dobra Blažo Rađenović informisao je da tender traje 30 dana, a procenjena vrednost  je 24.999 evra. Kapacitet tog trajekta mora biti najmanje 30 vozila.

Zaliv sada premošćavaju tri trajekta. „Vasiliju“ se pridružio „30. Avgust“ i sada „Ruka pravde“

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo