STABILNA VLADA ŠTO PRE: Jakov Milatović razgovarao sa Miroslavom Lajčakom

V.K.

15. 06. 2023. u 19:36

CRNA Gora, nakon parlamentarnih izbora, trebalo bi što prie da dobije stabilnu proevropsku i proreformsku vladu.

СТАБИЛНА ВЛАДА ШТО ПРЕ: Јаков Милатовић разговарао са Мирославом Лајчаком

foto: Služba za informisanje predsednika CG

To je na Prespa forumu ocenio predsednik Crne Gore Jakov Milatović tokom sastanka sa Miroslavom Lajčakom, specijalnim predstavnikom Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine i ostala pitanja na Zapadnom Balkanu.

- Složili smo se da je vrlo važno da Crna Gora sada nakon parlamentarnih izbora što pre dobije jednu stabilnu proevropsku i proreformsku vladu i ja sam negde svojim sagovornicima iskazao i moje očekivanje u tom pravcu - saopštio je Milatović. - Kao zemlje koja zaista želi aktivno da učestvuje na dobar način u rešavanju svih otvorenih pitanja koja možda trenutno postoje u regionu Zapadnog Balkana, a u cilju što bržeg pozicioniranja upravo regiona Zapadnog Balkana kao sastavnog dela Evropske unije.

Crna Gora je, kako je kazao, najnaprednija u procesu ulaska u Evropsku uniju.

-Još jednom sam istakao važnost da se taj proces, kada je Crna Gora u pitanju, zaokruži što pre na benefit i Crne Gore i kao dobar signal svim ostalim zemljama Zapadnog Balkana i naravno zemljama istočne Evrope - zaključio je Milatović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima