DAJKOVIĆ POZVAO SPAJIĆA DA SE OTRGNE OD ZAGRLJAJA ZAPADNIH AMBASADA: Krivokapićevi politički potomci hodaju stazama izdaje koje je on utabao

Novosti online

28. 08. 2023. u 17:00

PREDSEDNIK Slobodne Crne Gore Vladislav Dajković saopštio je da će razmotriti njihovo dalje učešće u vlasti Glavnog grada.

ДАЈКОВИЋ ПОЗВАО СПАЈИЋА ДА СЕ ОТРГНЕ ОД ЗАГРЉАЈА ЗАПАДНИХ АМБАСАДА: Кривокапићеви политички потомци ходају стазама издаје које је он утабао

Foto: Printskrin

Naime, on je pozvao predsednika Pokreta Evropa sad Milojka Spajića da se otrgne od zagrljaja zapadnih ambasada i okrene narodu.

- Nema dileme da svjedočimo novoj, trećoj po redu, prevari na štetu srpskog naroda u poslednje tri godine. Nakon uspostavljanja principa od strane Zdravka Krivokapića da data reč i glasovi ne znače apsolutno ništa, ne čudi me što i njegovi politički potomci danas hodaju stazama izdaje koje je on utabao - rekao je Dajković, pa nastavio:

Pozvao je lidera PES-a da se okrene narodu.

- Najzad, imajući u vidu dramatičnu složenost aktuelnog političkog trenutka, još jednom pozivamo gospodina Spajića da preispita svoje stavove, da se otrgne od zagrljaja zapadnih ambasada i okrene onom narodu koji ga je 30. avgusta, igrom slučaja, doveo do fotelje ministra - zaključio je Dajković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)