SVAKOG DANA SVE GORA SITUACIJA: Spajić gubi kontrolu u Pokretu Evropa sad

Novosti online

13. 09. 2023. u 20:00

MANDATAR za sastav nove Vlade Crne Gore Milojko Spajić iz dana u dan sve više gubi kontrolu u Pokretu Evropa sad, piše Borba.

СВАКОГ ДАНА СВЕ ГОРА СИТУАЦИЈА: Спајић губи контролу у Покрету Европа сад

Pokret Evropa sad

Iz izvora bliskih PES-u portal je dobio informacije da su se Spajić i njegov najbliži saradnik Branko Krvavac otuđili od ostatka partije i da sve odluke donose nezavisno, bez konsultacija sa ostalim partijskim kolegama.

- Spajić i Krvavac poslednjih dana isključivo između sebe komuniciraju i nikome se ne javljaju iz PES-a. Ovaj dvojac ne obrazlaže svoje interne odluke od kojih zavisi ne samo budućnost PES-a, već i proces formiranja Vlade koji je zapao u ćorsokak upravo iz razloga što broj nezadovoljnih funkcionera i poslanika PES-a razne kako vreme protiče. Zbog ignorantskog ponašanja Spajića i Krvavca, raste broj poslanika PES-a koji nije spreman da posrži njihov dil sa DPS-om vezan za formiranje vlade. Oni su izrazili jasno nezadovoljstvo što ih njihov lider i najbliži saradnik tertiraju kao broj i glasačku masu koja u Skupštini treba da se povinuje njihovim nalozima - navodi se u tekstu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)