POSLE FUDBALA SEVNUO NOŽ: Novi detalji krvavog sukoba u Bijelom Polju, dečak (12) teško povređen

Марија Стевановић
Marija Stevanović

02. 11. 2023. u 22:53

U BLIZINI dvorišta Osnovne škole "Pavle Žižić" u prigradskom naselju Njegnjevo nadomak Bijelog Polja, u četvrtak oko 16 sati, u još jednom teškom sukobu maloletnika u ovom gradu, teško je povređen dečak I.R. (12).

ПОСЛЕ ФУДБАЛА СЕВНУО НОЖ: Нови детаљи крвавог сукоба у Бијелом Пољу, дечак (12) тешко повређен

Foto: M. S.

Njemu je ubodom noža u grudi teške telesne povrede opasne po život, naneo dve godine stariji D.D., koji je nakon teškog incidenta uhapšen i priveden u prostorije Centra bezbednosti u Bijelom Polju.

Zbog težine povreda povređeni dečak je posle lekarske intervencije u Opštoj bolnici u Bijelom Polju hitno transportovan u Klinički centar Crne Gore u Podgorici, a prema prvim vestima dečak je zadobio povrede opasne po život, ali je njegovo zdravstveno stanje stabilno...

- Deca su igrala mali fudbal na školskom igralištu. Počela je u jednom momentu prepirka koja je potom prerasla u svađu - pričao je nakon incidenta jedan od meštana čija se kuća nalazi ublizini škole.

Stariji dečak je po svemu sudeći otrčao do svojekuće, uzeo nož i vratio se na mesto svaže. Nasrnuo je na druga, a potom je sevnuo nož.  Nastao je metež i borba za spas života teško povređenog dečaka.

Ubrzo je stigla policija i privela D.D., koji je odmah saslušan u prisustvu roditelja i socilajnog radnika, što je procedura uobičajena za postupke kada su u pitanju maloletnici.

O svemu je obaviešten tužilac Višeg državnog tužilaštva uBijelom Polju, Vladan Đalović koji je obavio uviđaj na mestu na kome je teško povređen I.R.

U školi pred kojom je došlo do teškog incidenta u četvrtak nije bilo nastave zbog školskog mini raspusta u Crnoj Gori.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!