BROKER TRGOVAO TUĐIM AKCIJAMA: Krivična Nikšićaninu, oštetio klijente za više od 20.000 evra

I. D. S.

03. 11. 2023. u 09:45

POLICIJSKI službenici podneli su ODT-u u Nikšiću krivičnu prijavu protiv M.Ž. (41), koji se sumnjiči da je počinio pet krivičnih dela zloupotrebe položaja u privrednom poslovanju i pribavio protivpravnu imovinsku korist veću od 20.000 evra.

БРОКЕР ТРГОВАО ТУЂИМ АКЦИЈАМА: Кривична Никшићанину, оштетио клијенте за више од 20.000 евра

Foto: B.Dabić

 Naime, M.Ž. se sumnjiči da je na tržištu kapitala nezakonito raspolagao, odnosno trgovao i otuđio akcije pet klijenata preduzeća, bez njihovog znanja i naloga, te da je za sebe pribavio protivpravnu imovinsku korist.

- U koordinaciji sa nadležnim državnim tužiocem, policijski službenici Jedinice za suzbijanje ekonomskog kriminala preduzeli su niz radnji iz svoje nadležnosti, te prikupili potrebna obaveštenja od oštećenih i pribavili dokaze na osnovu kojih je i podnešena krivična prijava - saopšteno  je iz policije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)