STRADAO I MLADI BRAČNI PAR: Ovo su troje poginulih u jezivoj saobraćajnoj nesreći kod Plava, vozilo smrskano do neprepoznatljivosti (FOTO)

M. SEKULOVIĆ

25. 12. 2023. u 22:56

U NEČUVENOJ tragediji koja se oko 19.35 sati zbila na samom izlazu iz Plava, u mestu Brezojevice, u direktnom sudaru dva automobila, poginule su tri mlade osobe osobe iz Plava.

СТРАДАО И МЛАДИ БРАЧНИ ПАР: Ово су троје погинулих у језивој саобраћајној несрећи код Плава, возило смрскано до непрепознатљивости (ФОТО)

Foto: Bijelo Polje online

Kako Novosti saznaju poginuo je mladi bračni par, Mersim H. i njegova supruga. Poginuo je i mladi Nero C., jedinac u porodici.

Teško je povređen snimatelj RTV Glas Plava Mirza Mekuli, za čiji život se bore lekari Kliničko.bolničkog centra u Beranama.

- Jedna osoba je životno ugrožena - saopšteno je "Novostima" iz Kliničko bolničkog centra Berane, u čiji su Urgentni centar nakon nesreće dopremljena tela dve osobe, muškarca i žene. - Pokušana je reanimacija, ali, sve je bilo uzalud.

Treća osoba, takođe mladić iz Plava, preminuo je u Domu zdravlja u Plavu.

Foto: Privatna arhiva

Nastradali supružnici

Kako saznaju Novosti, do tragedije je došlo zbog brze vožnje i preticanja... O celom događaju postoji više verzija, ali se pouzdano zna, a o tome govore i smrskani automobili, da su se dva automobila doslovce ''zakucala'' jedan u drugog... 

- Došlo je do direktnog sudara - priča sagovornik "Novosti", koji tvrdi da su nakon stravičnog praska automobili poleteli u vazduh, a da je jedno vozilo doslovce proletelo ispod njih...

Foto: Privatna arhiva

Preminuli Nero C.

- Bilo je jezivo večeras u Plavu. Odjekivale su sirene, svetlele su rotacije policijskih i ambulantnih vozila. Pometnja na sve strane... Muka jedna - kaže stari Plavljanin koji u svom podužem veku nije zapamtio ovakvu tragediju.

Na putu Andrijevica-Plav-Gusinje, saobraćaj je u prekidu nekoliko sati, a uviđaj je još u toku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku