POZIV ZA BOLJE BIJELO POLJE: Svečano obeležen dan opštine (FOTO)

M. SEKULOVIĆ

03. 01. 2024. u 15:57

DANAŠNjI dan je ovenčan slavom rodoljuba, obavezuje i putokazuje nepobedivoj ideji građanske koncepcije, da su mir, tolerancija i nadnacionalna svest zalog prošlosti i stubovi evropske budućnosti.

ПОЗИВ ЗА БОЉЕ БИЈЕЛО ПОЉЕ: Свечано обележен дан општине (ФОТО)

M. S.

Ovo je povodom Dana Opštine, 3. januara i 79 godina od oslobođenja grada na svečanoj sednici Skupštine opštine, kazao predsednik Opštine Bijelo Polje Petar Smolović,koji je uputio poziv ''svim progresivnim snagama i pojedincima, posebno cenjenoj dijaspori da udružimo znanje i resurse, i zajedno damo doprinos boljitku Bijelog Polja, na kojoj god poziciji se nalazili''.

- Samo zajedno i udruženi možemo doprineti napretku, da kao svoji na svome dostojno živimo evropskim standardom života, zarad sadašnjih i budućih generacija - kazao je Smolović, koji je naglasio da je lokalna samouprava uz maksimalan napor i angažovanje, postigla zavidne rezultate u onome što je od njih zavisilo. -Nadamo se da dolaze bolji dani kada će ekonomija prevazići političke teme, te se uspeh meriti zalaganjem i postignutim rezultatima.

Na svečanoj sednici SO uručena su i najvša opštinska priznanja, nagrada ''3.januar''. Ovogodišnji dobitnici su novinar Milovan Novović i radnici Vodovoda "Bistrica".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo