NOVI PRAVILNIK MVP: Trideset ambasada, šest misija i četiri konzulata

I. D. S.

17. 01. 2024. u 09:32

CRNA Gora će u narednom periodu imati 30 ambasada, šest misija i četiri konzularna predstavništva, navodi se u Pravilniku o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji Ministarstva vanjskih poslova, koji je objavila Vlada.

НОВИ  ПРАВИЛНИК МВП: Тридесет амбасада, шест мисија и четири конзулата

Ministarstvo vanjskih poslova Crne Gore / Arhiva

 Osim toga, u okviru Generalnog direktorata za ekonomsku i javnu diplomatiju funkcionisaće i Direkcija za ekonomsku diplomatiju u kojoj će se obavljati poslovi koji se odnose na pripremu informacija o investicionim i poslovnim mogućnostima za ulaganje u Crnu Goru,.

-Planirane su i analize o investicionim mogućnostima za crnogorske kompanije u inostranstvu, mogućnostima izlaska naših kompanija na inostrana tržišta, mogućnostima podrške i saradnje sa međunarodnim finansijskim organizacijama, ekonomskim i razvojnim mogućnostima za saradnju... - navodi se, između ostalog, u aktu MVP-a. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove