VEČERAS PROTEST ISPRED VLADE CRNE GORE: Policija se raspituje ko organizuje protest „Zaustavimo izdaju“, narod odgovara – Milojko Spajić!

Милица Шкорић
Milica Škorić

22. 05. 2024. u 12:38

MEĐU građanima Crne Gore vlada veliko interesovanje za protest „Zaustavimo izdaju“ koji se večeras od 19 časova organizuje ispred zgrade Vlade u Podgorici zbog najavljenog glasanja ovdašnjeg režima za rezoluciju o lažnom genocidu u Srebrenici.

ВЕЧЕРАС ПРОТЕСТ ИСПРЕД ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ: Полиција се распитује ко организује протест „Зауставимо издају“, народ одговара – Милојко Спајић!

V.K.

Strah od narodnog raspoloženja i nastojanja da se zaustavi najavljena izdaja i novo brukanje Crne Gore, navelo je Upravu policije da angažuje svoje službenike kako bi „utvrdili“ ko su organizatori večerašnjeg okupljanja. I svuda gde se policajci raspituju o organizatorima, dobijaju, gotovo po pravilu, jedinstven odgovor – organizator protesta je Milojko Spajić, premijer koji je teško izdao one koji su ga doveli na vlast.

U međuvremenu, protest koji organizuje veći broj srpskih patriotskih udruženja, podržali su Slobodna Crna Gora, Ujedinjena Crna Gora, veliki broj asocijacija izbeglih i prognanih, ali i Crnogorska liberalna stranka sa Kosova, Udruženje Crmničana „13. jul“, i mnogi drugi subjekti iz Crne Gore i regiona.

Jedan od najuglednijih i najuticajnijih sveštenika Srpske pravoslavne crkve, protojerej Jovan Plamenac poručio je juče kako je veoma važno da otpor najavljenoj sramoti otpočne u duhu litija koje su sačuvale Crnu Goru i njene svetinje od otimačine za kojom je posegao bivši režim Mila Đukanovića. Plamenac je poručio i da je „samar skinut, ali je magare ostalo magare“.

BONUS VIDEO: SRBI IZ CRNE GORE ČVRSTO UZ VUČIĆA - Predsednik opštine Pljevlja za "Novosti"

(in4s)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Turci upali  na trening Srbije pred prvi meč orlova na EURO 2024 (VIDEO)