CRNA GORA POSRNULA: NVO "Kosovski božuri" o podršci Rezoluciji o Srebrenci

V.K.

23. 05. 2024. u 07:31

REZOLUCIJA o Srebrenici u UN predstavlja genocid imperijalista i globalista nad srpskom kolevkom - poručuje mr Ilija Miljanić iz NVO "Kosovski božuri od Nikšića grada".

ЦРНА ГОРА ПОСРНУЛА: НВО Косовски божури о подршци Резолуцији о Сребренци

Foto: Privatna arhiva

Iz ove organizacije poručuju da "srpski narod neće priznati nameštenu žrtvu u Srebrenici, a sve da bi Vatikan, Velika Britanija, Nemačka sa SAD osudili srpski narod."

- Omča se podavno sprema. Crna Gora nikada od nastanka ovakvo posrnuće doživela nije. Jesmo li za ovo dobili 30. avgusta 2020? Vazda su kukavice pevale na suvoj grani i podmetali kukavičije jaje za poganstvo i teški izrod. Ruski patrijarh služio je ponoćnu liturgiju za srpski rod, a srpsku služi Jovan Zlatousti sa Amfilohijem, Atanasijem, Irinejom, Artemijom, Milošem, Lazarom, voždom Karađorđem, Lovćenskim tajnovidcem, Svetim Savom, Svetim Petrom Cetinjskim, Svetim Vasilijem Ostroškim i svim velikanima slavne srpske istorije koja ni ovoga puta neće dozvoliti krvavi nož od prokletoga zapada - kazao je Miljanić.

On je pozvao Srbe da pobede zlo koje im se nadvilo nad glavama.

-Moramo pobediti! Ništa od mekote, sleganja ramena i zavođenja za Goleš planinu. Sva nada kao i od vajkada u majku Rusiju koja će opet odbraniti srpsko biće i krvoroliće. Živela Rusija, živela Srbija, živela Republika Srpska i živeće opet pobednička petrovićka Crna Gora sa Njegoševom kapelom na vrhuLovćena - poručio je u saopštenju Miljanić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BURNO PRED SRBIJA - ENGLESKA! Piksi šokirao Engleze, Tadić im poručio: Samo probajte!