SLAVOLJUB JE LIKVIDIRAN JER JE OTKRIO IME UBICE DUŠKA JOVANOVIĆA: Slavica Šćekić - Pred smrt je rekao da se Milo Đukanović raspitivao o njemu

V.K.

27. 05. 2024. u 20:54

SESTRA svirepo ubijenog policijskog inspektora Slavoljuba Šćekića, Slavica Šćekić, izjavila je da je, sudeći po zapisniku koji je sačinio njen brat, ubistvo Duška Jovanovića bilo rasvetljeno.

СЛАВОЉУБ ЈЕ ЛИКВИДИРАН ЈЕР ЈЕ ОТКРИО ИМЕ УБИЦЕ ДУШКА ЈОВАНОВИЋА: Славица Шћекић - Пред смрт је рекао да се Мило Ђукановић распитивао о њему

Foto Arhiv V. N.

Ipak, zapisnik je, ističe, nakon njegovog ubistva nestao.

- U tom zapisniku je pisalo da je Vuk Vulević pucao sa zadnjeg sedišta, naslonivši desnu ruku na rame Muše Osmanagića, koji je sedeo na mestu suvozača, da mu ruka ne zadrhti i tako je pucao i ubio Duška Jovanovića - navela je Šćekić gostujući na crnogorskoj televiziji.

Sestra policijskog funkcionera Slavoljuba Šćekića, koji je ubijen 30. avgusta 2005, rekla je da je njen brat otkrio ime ubice Duška Jovanovića, što ga je koštalo života. Ona je ustvrdila da joj je brat pre smrti otkrio da se bivši predsednik države Milo Đukanović raspitivao o njemu.

Ističe da je nakon bratovog ubistva u njegovoj sobi pronašla zapisnik i izveštaj sa imenom ubice.

- Odmah nakon ubistva moga brata, došla su dva policajca, odnosno inspektora, tobože da vide kako je porodica ubijenog njihovog kolege. I dok su oni tako sedeli sa nama u dnevnom boravku, treći je uskakao kroz prozor. Da li je on tada uzeo te izveštaje, ili šta se desilo nakon toga, ne znamo. Uglavnom, ti izveštaji sa stola moga brata su nestali.Tu se nalazio i CD, na kom se videlo kako bivši premijer i predsednik Crne Gore uzima novac od šverca duvana! Tako da ja mogu da kažem da je moj brat rasvetlio ubistvo Duška Jovanovića i da nekome nije bilo u interesu da se sazna ta istina - zaključila je Šćekićeva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TUGA: Preminuo osamnaestogodišnjak od koga je nacija mnogo očekivala na Olimpijskim igrama