"MIKI, DA ODEMO U VISBADEN NA POLIGRAF?" Knežević predložio Spajiću - Na koga zapišti da podnese ostavku na sve funkcije

Novosti online

28. 05. 2024. u 12:33

MILAN Knežević je putem društvenih mreža pozvao premijera CG Milojka Spajića da zajedno odu na poligraf, i to u Nemačku, da bi se utvrdilo ko laže, aludirajući na skorašnja dešavanja i izdaju od strane Crne Gore po pitanju rezolucije o Srebrenici.

МИКИ, ДА ОДЕМО У ВИСБАДЕН НА ПОЛИГРАФ? Кнежевић предложио Спајићу - На кога запишти да поднесе оставку на све функције

V.K.

- Miki, pošto ste izgoreli poligraf u CB-u, a ti imaš veze u Nemačkoj, da odemo u Visbaden na poligraf da vidimo ko meni baje, a ko laže od nas dvojice. I da onaj na koga zapišti poligraf podnese ostavku na sve funkcie? Je li to pošteno?

Rekao si u prisustvu Andrije Mandića, Branka Krvavca i mene, da će Crna Gora biti uzdržana uz obrazloženje da želimo da se kandidujemo za nestalnu članicu SB UN, i da tako imamo izgovor i za one koji su "za", i za one koji su protiv rezolucije.

P. S. Ja snosim troškove puta, pošto je Do Kvon u zatvoru, a Kotrel je pukao 20 miliona na kocki pre neku noć.

P.S.S. A pošto voliš Karleušine pesme, zamoliću je da ti da autogram kad bude održala koncert u Zeti, ako budeš smeo doći od Severine.

Tik-tak, tik-tak... - napisao je Knežević u objavi.

Foto: Printskrin

Podsetimo, Knežević je sinoć bio gost emisije "Ćirilica" na TV Hepi.

"Ko ti to baje" pitanje je kojim je crnogorski premijer komentarisao navedeno gostovanje lidera Demokratske narodne partije.

@vecernjenovosti Milan Knežević otkrio je odakle dolaze crnogoraki amandmani #milanknezevic #crnagora #milojkospajic ♬ original sound - Večernje novosti

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MORBIDNO: Klizačica silovala kolegu!