"KNEŽEVIĆ I JA SMO ČULI ISTO": Mandić o navodima da je Spajić kazao da će Crna Gora biti uzdržana na glasanju o Rezoluciji o Srebrenici

V.K.

28. 05. 2024. u 21:06

PREDSEDNIK Skupštine Crne Gore i lider Nove srpske demokratije Andrija Mandić oglasio se podovom navode lidera Demokratskee narodne partije, Milana Kneževića.

КНЕЖЕВИЋ И ЈА СМО ЧУЛИ ИСТО: Мандић о наводима да је Спајић казао да ће Црна Гора бити уздржана на гласању о Резолуцији о Сребреници

V.K.

- Usled brojnih pitanja javnosti vezano za to šta je rečeno na sastanku kojem smo prisustvovali premijer Spajić, njegov šef kabineta Krvavac, Milan Knežević i ja, želim da saopštim da smo predsednik DNP-a Milan Knežević i ja zajedno prošli brojne bitke i da su one potvrdile da uvek čujemo i vidimo isto, ali to ne znači i ne isključuje mogućnost da su ostali učesnici sastanka na drugačiji način razumeli izrečeno - napisao  je Mandić na društvenoj mreži Iks.

 

 

Mandić se oglasio jer je Knežević izjavio da je premijer Crne Gore Milojko Spajić kazao da će Crna Gora biti uzdržana prilikom glasanja o Rezoluciji o Srebrenici.

 

- Miki, pošto ste izgoreli poligraf u CB-u, a ti imaš veze u Nemačkoj, da odemo u Visbaden na poligraf da vidimo ko meni baje, a ko laže od nas dvojice. I da onaj na koga zapišti poligraf podnese ostavku na sve funkcije? Je li to pošteno? - upitao je Knežević u objavi na Instagramu.

 

Knežević podseća Spajića da je to rekao u njegovom i prisustvu Andrije Mandića i Branka Krvavca, uz obrazloženje da "želimo da se kandidujemo za nestalnu članicu SB UN, i da tako imamo izgovor i za one koji su 'za', i za one koji su 'protiv' Rezolucije".

 

 

On navodi da će lično snositi troškove puta do Visbadena, pošto je, kako kaže, "Do Kvon u zatvoru, a Kotrel je pukao 20 miliona na kocki pre neku noć".

- Tik-tak, tik-tak - napisao je Knežević u odgovoru Spajiću.

 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DVA PROROČANSTVA KOJA SU JOJ OBELEŽILA ŽIVOT: Oba su se ostvarila, a kada se seti jednog uvek se rasplače