"MILU DATI POLITIČKI AZIL" Hrvatski akademik briljira: Zagreb da spase Đukanovića hapšenja, specijalci da otmu brod "Jadran"

M. SEKULOVIĆ

04. 06. 2024. u 17:47

HRVATSKI "akademik" Slobodan Prosperov Novak, ponovo se "proslavio", ne samo predloživši akciju povratka školskog broda "Jadran", oko kojeg se Crna Gora i Hrvatska spore, već i predlogom da Zagreb da politički azil Milu Đukanoviću i tako ga spasi od hapšenja!

МИЛУ ДАТИ ПОЛИТИЧКИ АЗИЛ Хрватски академик бриљира: Загреб да спасе Ђукановића хапшења, специјалци да отму брод Јадран

Foto: EPA/Mornarica Crne Gore

- Hrvatski specijalci trebaju izvesti akciju povratka otetog broda "Jadran" iz Crne Gore, a usput mogu prevesti Milu Đukanovića i spasiti ga od hapšenja -, kazao je Prosperov Novak koji je nedavno bio u Crnoj Gori, gde je predstavio "Budvansku pjesmaricu".

Objasnio je da mu je tada ideja pala na pamet.

-Šetao sam rivom u Tivtu i vidio brod "Jadran" koji je bio sablasno prazan… Shvatio sam da ga niko ne čuva i da bi naši specijalci bez problema mogli izvesti akciju njegovog povratka u Hrvatsku - dodao je.

Potom je elaborirao i akciju spašavanja bivšeg predsednika Crne Gore kojeg, kako je rekao, "velikosrbi žele da vide iza rešetaka".

-Na "Jadran’" se može ukrcati i Milo Đukanović! Naši specijalci mogu da ga sakriju na "Jadran’", a Hrvatska spasi od hapšenja koje želi Beograd! Đukanović u Zagrebu ne bi bio prvi izbegli politički disident iz Crne Gore, jer smo sigurno utočište već pružali Jevremu Brković, Miloradu Popoviću te mnogim drugim uglednim Crnogorcima… -predložio je Slobodan Prosperov Novak.

BONUS VIDEO - JANKOVIĆ DOVEDEN U TUŽILAŠTVO: Osumnjičeni sa ubistvo Danke stigao na saslušanje

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TUGA: Preminuo osamnaestogodišnjak od koga je nacija mnogo očekivala na Olimpijskim igrama