SPC, MITROPOLIJA I SRBI U CRNOJ GORI PONIŽENI: Milatović raportira Vjosi Osmani (FOTO)

Novosti online

15. 06. 2024. u 15:20

PREDSEDNIK Crne Gore Jakov Milatović, ili kako voli da istakne „predsednik svih građana“, susreo se sa Vjosom Osmani "predsednicom" lažne države Kosovo, na marginama samita o pomoću Ukrajini, koji se održava u Švajcarskoj.

СПЦ, МИТРОПОЛИЈА И СРБИ У ЦРНОЈ ГОРИ ПОНИЖЕНИ: Милатовић рапортира Вјоси Османи (ФОТО)

Foto: Profimedia

Dvoje "lidera" su u švajcarskom Burgenštok rizortu, uz lijep pejzaž, meze i verovatno neko kvalitetno vino, diskutovali o situaciji u Ukrajini, kao i odnosima Crne Gore i okupacijske albanske uprave na Kosovu i Metohiji.

Osmanijeva se pohvalila na svom „X“ nalogu da se susrela sa Milatovićem i istakla da su između ostalog razgovarali i o "važnoj ulozi i koordinisanoj akciji saveznika u očuvanju demokratije i mira".

Jakov, koga su većinskim glasovima Srbi doveli na mesto predsednika države, odlučio je još da im se „zahvali“ na neobičan način. Milatović u poslednje vreme u svojim javnim nastupima ne izgeda najsrećnije, a i kako bi bio kada otvoreno svako malo „zabija nož u leđa“ svima onima koji su mu verovali.

Očigledno je da su zapadni partneri uzeli Milatovića pod svoje, a da on nema ni karakter, ni snagu da se odupre izdaji svog naroda i države. Jedina osoba koja je u ovom trenutku verovatno ponosna na Jakova je njegov „politički otac“ Zdravko Krivokapić, koji je narodu podmetnuo "pomiritelja, eksperta i predednika svih građana" – Jakova Milatovića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVA SITUACIJA NA EURO 2024: Dušan Tadić nije bio na treningu Srbije dan posle meča sa Engleskom, evo i zašto