HAPŠENJA NA SEVERU CRNE GORE: Napadaju policiju, voze pijani

M. SEKULOVIĆ

26. 06. 2024. u 14:04

POLICIJSKI službenici Regionalnog centra bezbednosti "Sever" su u okviru pojačanih aktivnosti u cilju sankcionisanja prekršaja iz oblasti bezbednosti saobraćaja, procesuirali više lica.

ХАПШЕЊА НА СЕВЕРУ ЦРНЕ ГОРЕ: Нападају полицију, возе пијани

Foto: B.Dabić

U Kolašinu je lišen slobode N.L. (30) iz Podgorice, zbog napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti. On je, upravljajući putničkim motornim vozilom, na putnom pravcu Mateševo-Andrijevica, odbio da se zaustavi na propisani znak policijskih službenika. Nakon toga je sustignut i zaustavljen, ali se tom prilikom oglušio o više izdatih upozorenja i naređenja, te je fizički napao policijske službenike.

Dežurni tužilac u Kolašinu je naložio da se protiv N.L. podnese krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

-Takođe, on je procesuiran i zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima – upravljao je vozilom pod destvom alkohola u organizmu i nije se zaustavio na znak stop izdat od strane policijskih službenika -, kažu iz Uprave policije Crne Gore. 

Postupajući po prijavi građana, u Bijelo Polju lišen je slobode S.V. (38) iz Podgorice koji je, upravljajući vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu udaril u zaštitnu ogradu - bankinu. Od njega je privremeno oduzeto vozilo za koje nije posedovao odgovarajuću dokumentaciju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OSTAVKA? AJDE, SLEDEĆE PITANJE... Prva izjava Piksija nakon sletanja u Beograd