ODUZETA I - BLINDIRANA VOZILA: Policijski pretresi na području Nikšića, uhapšene i dve osobe (FOTO)

M. SEKULOVIĆ

28. 06. 2024. u 17:26

POLICIJA je u Nikšiću izvršila pretrese na više lokacija u Nikšiću i uhapsila dve osobe.

ОДУЗЕТА И - БЛИНДИРАНА ВОЗИЛА: Полицијски претреси на подручју Никшића, ухапшене и две особе (ФОТО)

Uprava policije CG

Pretresima stanova i drugih prostorija koje koriste članovi organizovanih kriminalnih grupa i operativno interesantna lica na teritoriji Nikšića, pronađeno je oko 20 pakovanja sa sadržajem za koji se sumnja da je marihuana i kokain, vaga za precizno merenje, tri puške od kojih jedna sa optičkim nišanom, kao i 40 komada municije različite vrste i kalibra i pancir. Takođe, oduzeta su i dva vozila visoke klase od kojih jedno sa visokim stepenom zaštite – blindirano vozilo, saopštila je Uprava policije Crne Gore.

Zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, uhapšen je D. Ć. dok je P.M. slobode lišen zbog prekršaja iz oblasti Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga.

- Službenici Regionalnog centra bezbednosti "Zapad", Odeljenja bezbednosti Nikšić su, u saradnji sa službenicima Sektora za borbu protiv kriminala, u aktivnostima tokom prethodnih dana lišili slobode pet lica, od kojih dva zbog krivičnih dela, a tri zbog prekršaja, iz oblasti zloupotrebe droga. Oduzeta droga, oružje i vozila će biti predmet daljih veštačenja, kazali su iz policije.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SUTRA POČINJE PETROVDANSKI POST: Evo kojih pravila svi vernici treba da se pridržavaju