SRBI SE RADUJU DOLASKU VUČIĆA: Momčilo Vuksanović o pozivu predsedniku Srbije

V.K.

01. 07. 2024. u 13:08

NAJAVLjENA poseta predsednika Republike Srbije Aleksandara Vučića Crnoj Gori bila bi velika radost za srpski narod u Crnoj Gori, smatra predsednik Srpskog nacionalnog saveta dr Momčilo Vuksanović.

СРБИ СЕ РАДУЈУ ДОЛАСКУ ВУЧИЋА: Момчило Вуксановић о позиву председнику Србије

SNS Crne Gore

- Vest da je predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić spreman da poseti Crnu Goru na poziv lidera srpskih partija, Andrije Mandića i Milana Kneževića, sa oduševljenjem je primljena u Srpskom nacionalnom savetu Crne Gore. Bila bi to velika radost za srpski narod, ne samo za područije Vasojevića i limske doline, već i za sve one građane Crne Gore koji se iskreno zalažu za jedinstvo srpskog naroda ma gde on da živio - saopštio je predsednik Srpskog nacionalnog saveta Crne Gore dr Momčilo Vuksanović. - Nadamo se da bi dolazak predsednika Republike Srbije značio i posetu Srpskoj kući u Beranama koja je najvećim delom urađena zahvaljujući nesebičnoj pomoći Pokrajinske Vlade Vojvodine i Vlade Republike Srbije.

Iz Srpskog nacionalnog saveta Crne Gore su sigurni da će se poseta predsednika Republike Srbije biti od velikog značaja ne samo za srpski narod u Crnoj Gori, već i za očuvanje istorijskih veza i institucionalne povezanosti Srbije i Crne Gore.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPROBAJTE IKEA KREATIV: Uz pomoć veštačke inteligencije i 3D tehnologije kreirajte svoj idealni životni prostor