POSLE TUČE "NARUČIO" BOMBU: U Podgorici uhapšeni osumnjičeni za aktiviranje eksplozivne naprave

M. SEKULOVIĆ

04. 07. 2024. u 15:23

POLICIJA je u Podgorici uhapsila A. S. (24), osumnjičenog za izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljeno držanje i nošenje oružja.

ПОСЛЕ ТУЧЕ НАРУЧИО БОМБУ: У Подгорици ухапшени осумњичени за активирање експлозивне направе

Foto: S. Đ.

Uhapšen je i M. P. (28), osumnjičen za krivično delo izazivanje opšte opasnosti putem podstrekavanja u vezi sa krivičnim delom nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija.
 
-Sumnja se da je M. P. izvršio krivična dela koja mu se stavljaju na teret na način što je zbog prethodnog verbalnog i fizičkog obračuna sa licem koje je vlasnik jednog ugostiteljskog objekta u mestu Donja Cijevna, odlučio da ispred toga objekta aktivira eksplozivnu napravu kako bi mu pričinio materijalnu štetu. 
 
Na izvršenje krivičnog dela za njegov račun podstrekao je A. S., tako što mu je dao precizna uputstva kako da neprimećeno dođe do lokala, a zatim na koji način da aktivira eksplozivnu napravu u cilju pričinjavanja materijalne štete, saopštila je Uprava policije.
 
Sumnja se da je 24. juna, oko 4.45 sati, A. S. aktivirao eksplozivnu napravu pred lokalom, nakon čega je od M. P., po završenom poslu, dobio određenu novčanu nadoknadu.
 
 

BONUS VIDEO - RUSKA KRSTARICA U MEDITERANU: Tihookeanska flota izvodi vežbe

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EGZOTIČNA PONUDA KOJU NE SMETE PROPUSTITI! Odmor iz snova, već od 407evra po osobi! Putuje se samo 2 SATA!