HAPŠENJE U MOJKOVCU: Bežeći od zatvora, teško povredio čoveka

M. SEKULOVIĆ

12. 07. 2024. u 09:33

U MOJKOVCU je uhapšen B. T.  (45) iz ovog grada, osumnjičen za nanošenje teških telesnih povreda.

ХАПШЕЊЕ У МОЈКОВЦУ: Бежећи од затвора, тешко повредио човека

I.D.S.

On se potraživao, kako je saopštila policija, na lokalnom nivou zbog odlaska u zatvor po presudi zbog ranije počinjenog krivičnog dela.

On je jednom sugrađaninu teške povrede naneo zadajući mu više udaraca u predelu glave, a po padu na tlo i po telu, dok su se nalazili ispred jednog ugostiteljskog objekta.

- Nakon ovog događaja oštećeni je odvezen na ukazivanje lekarske pomoći, gde su mu konstatovane teške telesne povrede u predelu glave.

U međuvremenu Osnovni sud u Bijelom Polju doneo je naredbu za prinudno sprovođenje ovog lica radi izdržavanja kazne zatvora po presudi Višeg suda u Bijelom Polju od prvog novembra 2023. godine kojom je osuđen na kaznu zatvora u trajanju od dve godine, zbog izvršenog krivičnog dela teško delo protiv opšte sigurnosti.

On je priveden Osnovnom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju radi saslušanja zbog krivičnog dela teška telesna povreda koje mu se stavlja na teret, nakon čega je sproveden na izdržavanje kazne zatvora u UIKS, saopštila je Uprava policije Crne Gore.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE?! Evo s kime košarkaši Srbije igraju u polufinalu Olimpijskih igara ako pobede Australiju!