KOME META CRTA METU? Povodom pripreme atentata na Đukanovića na društvenoj mreži se oglasio bivši predsednik Albanije

V. KADIĆ

16. 07. 2024. u 06:30

VEST da je bivši predsednik Crne Gore i nekadašnji lider Demokratske partije socijalista Milo Đukanović obavestio nadležne bezbednosne službe da je dobio saznanja da se na njega priprema atentat, ustalasalo je policijski sektor i njegove simpatizere u Crnoj Gori.

КОМЕ МЕТА ЦРТА МЕТУ? Поводом припреме атентата на Ђукановића на друштвеној мрежи се огласио бивши председник Албаније

V.K.

 Čudi što je ovaj alarm pritisnut u trenutku kada se čeka da Specijalno državno tužilaštvo pozove na razgovor Đukanovića u vezi s istragama u raznim aferama, a u kojima on figurira kao centralna ličnost. Ali i samo jedan dan nakon što je Viši sud pravosnažno oslobodio sve optužene za montiranu aferu "državni udar".

Bivši predsednik Albanije i lider Slobodarske partije Iljir Meta kaže da je vest o planiranju atentata na istorijskog vizionarskog lidera Crne Gore, bivšeg predsednika Mila Đukanovića, izuzetno zabrinjavajuća za mir i stabilnost na ovim prostorima.

- Iza ovih planova stoje oni kojima je propao projekat državnog udara pre nekoliko godina, koji nisu uspeli sa projektima promene granica, oni koji nastoje da potkopaju evroatlantsku budućnost Crne Gore i regiona. Oni su ti koji su ubili bivšeg proevropskog premijera Srbije Zorana Đinđića - napisao je Meta na "Fejsbuku".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno! Proverite!