EPILOG KAFANSKIH TUČA U PODGORICI I TUZIMA NANOŠENJA TEŠKIH POVREDA: Uhapšeno pet osoba

M. SEKULOVIĆ

23. 07. 2024. u 14:34

POLICIJA u Podgorici uhapsila je pet osoba zbog nasilničkog ponašanja i nanošenja teških telesnih povreda tokom tuče u bašti jednog kafića.

ЕПИЛОГ КАФАНСКИХ ТУЧА У ПОДГОРИЦИ И ТУЗИМА НАНОШЕЊА ТЕШКИХ ПОВРЕДА: Ухапшено пет особа

I.D.S.

Tom prilikom jedno lice zadobilo je teške telesne povrede i prevezeno je na ukazivanje lekarske pomoći.

- Radom na terenu policijski službenici Odeljenja bezbednosti Podgorica došli su do saznanja o identitetu oštećenog lica, kao i izvršiocu G.D. (28) koji je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda, kažu iz Uprave policije i ističu da je dan kasnije ispred jednog ugostiteljskog objekta u mjestu Bioče, došlo do narušavanja javnog reda i mira fizičkim sukobom nekoliko lica, a u kojem je događaju jedno od njih zadobilo povrede.

- Pripadnici policije su na licu mesta zatekli dva lica, od kojih jedno sa povredama i on je prevezen na ukazivanje lekarske pomoći, dok su preostala dva učesnika ovog fizičkog sukoba M.V. (23) i N.V. (24), locirana i zaustavljena u saobraćaju.

Vozač M.V. je alkotestiran i utvrđeno je da je vozilom upravljao uz nedozvoljenu količinu alkohola u organizmu, te je lišen slobode zbog prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.Sa događajem u kojem su učestvovala ova lica upoznat je tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici po čijem je nalogu N.V. lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje, a naknadno je, nakon okončanja postupka u odnosu na gore pomenuti prekršaj, slobode lišen i M.V. zbog istog krivičnog dela, saopštila je Uprava policije Crne Gore.

Policija je postupala i u odnosu na fizički sukob koji se dogodio ispred jednog ugostiteljskog objekta u Tuzima,  gde su izvršili uvid i izuzeli video zapis sa video nadzora u blizini mesta događaja.

-Identifikovani su učesnici događaja, te je sa svim upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se od lica M.V. (31) i A.V. (29) prikupe obaveštenja nakon što budu locirana, što je i učinjeno, te je postupajući tužilac kvalifikovao krivično delo nasilničko ponašanje.M.V. i A.V. su lišeni slobode, kažu iz policije povodom fizičkig okršaja u Tuzima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TUŽNE VESTI: Preminuo nekadašnji kapiten Crvene zvezde