POLICIJA PREPLAVILA GRANIČNE PRELAZE CRNE GORE: Evo šta se dešava

Novosti online

25. 07. 2024. u 17:28

NA GRANIČNIM prelazima Crne Gore angažovan je veći broj službenika Uprave policije koji sprovode aktivnosti vezane za ilegalan prelazak granica, migrante i krijumčare, saznaje portal Dan.

ПОЛИЦИЈА ПРЕПЛАВИЛА ГРАНИЧНЕ ПРЕЛАЗЕ ЦРНЕ ГОРЕ: Ево шта се дешава

Foto: A. R.

Kako je nezvanično rekao izvor iz policije, u toku je aktivnost službenika Uprave policije - Sektora za borbu protiv kriminala, Sektora granicne policije, Sektora policije posebne namene i RCB Centar.

- Aktivnosti se odnose na ilegalne migracije - krijumčarenje, kao i u odnosu na nasilje koje proizilazi unutar sukoba između migranata i krijumčara - kazao je izvor iz policije za portal Dan.

Uključen je veći broj policijskih snaga.

Na graničnoj liniji između Crne Gore i Albanije zaplenjene tri plantaže marihuane

Lazar Šćepanović, vd pomoćnika direktora Sektora za borbu protiv kriminala, na današnjoj konferenciji kazao je da su na graničnoj liniji između Crne Gore i Albanije zaplenjene tri plantaže marihuane.

- Službenici više organizacionih jedinica Uprave policije - Sektor za borbu protiv kriminala (Odsek za borbu protiv droga), Sektor granične policije i Sektor policije posebne namene - specijalne jedinice, su u saradniji sa službenicima istih organizacionih jedinica policije Republike Albanije realizovali zajedničku aktivnost usmerenu na sprečavanje krijumčarenja i distribucije narkotika - kazao je danas Šćepanović.

On je dodao da u okviru navedenih aktivnosti, dana 25.07.2024. godine, u mestu Grece na samoj graničnoj liniji između Crne Gore i Albanije, na teritoriji Albanije zaplenjene su tri plantaže biljne materije za koju se pretpostavlja da je reč o marihuani u količini od 11.350 stabljika.

(Dan)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ALARM U PARIZU! Nadal odustaje od Olimpijskih igara? Oglasio se Špančev trener