U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI U BIJELOJ: Stradala M.N. iz Srbije, teže povređeno dvoje Novljana

V.V.

26. 07. 2024. u 12:34

Državljanka Srbije M.N. (1965.) koja je sinoć povređena u saobraćajnoj nesreći na magistrali između Baošića i Bijele podlegla je povredama. Iz OB Herceg Novi informišu da je motociklista D. D. (2006.), koji je učestvovao u nesreći, prevezen u Klinički centar Crne Gore , u teškom stanju, a teže povrede ima i saputnica na motociklu J.T.(2005) Oboje su iz Herceg Novog.

У САОБРАЋАЈНОЈ НЕСРЕЋИ У БИЈЕЛОЈ: Страдала М.Н. из Србије, теже повређено двоје Новљана

Foto: RT HN

Sinoć oko 22 sata motocikl kojim je upravljao D.D, a sa kojim je bila J.T  udario je  M.N. kada je prelazila magistralu na mestu na kome nije obeležen pešački prelaz.

Kako su saopštili iz Odelenja bezbednosti Herceg Novi u nesreći je učestvovao motocikl (vozač i saputnik), koji se kretao iz pravca Herceg Novog ka Kamenarima i na kritičnom mestu preticao kolonu vozila kada je ostvario kontakt sa pešakom koji je prelazio kolovoz sa desne strane na mestu  bez obeleženog pešačkog prelaza. U koloni su bila i dva lekara koji su pomogli oko povređenih, a svo troje su potom prevezeni u Bolnicu Meljine, gde im je ukazana lekarska pomoć. Na žalost M.N. je podlegla povredama.

Saobraćaj je bio  u prekidu, uviđaj je obavio ODT iz Herceg  Novog.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Last Minute AKCIJA Popust čak do 380 evra! Iskoristite akciju i rezervišite letovanje na najpopularnijoj destinaciji ove sezone