KORONA SE VRAĆA? U Crnoj Gori u julu 629 novih slučajeva

Tanjug

02. 08. 2024. u 19:40

TOKOM poslednja dva meseca beleži se porast broja laboratorijski potvrđenih slučajeva kovida-19 u Crnoj Gori, a u julu je dijagnostikovano 629 novih slučajeva, saopšteno je iz Instituta za javno zdravlje.

КОРОНА СЕ ВРАЋА? У Црној Гори у јулу 629 нових случајева

Foto M.S.

- Laboratorije Instituta za javno zdravlje Crne Gore (IJZCG), druge javne i privatne laboratorije koje se bave dijagnostikom infekcije novog koronavirusa su tokom perioda od 1. do 31. jula završile analizu i IJZCG dostavile rezultate za 5.147 uzorak na koronavirus - navodi se u saopštenju.

U tom periodu prijavljen je jedan smrtni ishod povezan sa korona virusom kod osobe starosti 68 godina, iz opštine Danilovgrad, prenose Vijesti. Ukupan broj preminulih povezanih sa kovidom-19 u Crnoj Gori od početka pandemije je 2.849. Od početka epidemijskih dešavanja u martu 2020. godine, ukupan broj registrovanih slučajeva infekcije novim korona virusom u Crnoj Gori je 297.340, piše u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LAST MINUTE AKCIJA! Zgrabite popust čak do 360€ i rezervišite svoje letovanje na najpopularnijoj destinaciji ove sezone!