HAPŠENJE U PLJEVLJIMA: Taksista švercovao migrante

M. SEKULOVIĆ

02. 08. 2024. u 19:06

SLUŽBENICI Regionalnog centra granične policije ,"Sever" - Stanice granične policije 2 Pljevlja, sprovodeći redovne aktivnosti u cilju suzbijanja krijumčarenja ljudi, lišili su slobode u Pljevljima E. T. (53) iz Bijelog Polja.

ХАПШЕЊЕ У ПЉЕВЉИМА: Таксиста шверцовао мигранте

gov.me

Naime, graničari su na putnom pravcu Pljevlja – Metaljka u mestu Boljanići, zaustavili i kontrolisali putničko motorno vozilo taksi udruženja iz Bijelog Polja kojim je upravljao E.T., koji je u vozilu prevozio tri lica - migrante, u pravcu državne granice sa Bosnom i Hercegovinom.

- Nakon prikupljenih obaveštenja od ovih lica, po nalogu tužioca E.T. je lišen slobode i protiv njega je podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi. Od E.T. je privremeno oduzet mobilni telefon kao i putničko motorno vozilo marke "pasat", radi daljih kriminalističkih veštačenja, saopštila je Uprava policije Crne Gore.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZORANA ARUNOVIĆ NIKADA EMOTIVNIJA Olimpijska šampionka u suzama: Mi smo Srbija, zemlja olimpijskog šampiona (FOTO/VIDEO)