HAPŠENJE U NIKŠIĆU: Nađene četiri vrste droge, drobilica, novac

M. SEKULOVIĆ

03. 08. 2024. u 11:52

POLICIJA je u Nikšiću preduzimajući planske aktivnosti na pronalasku opojnih droga i sprečavanju distribucije narkotika na uličnom nivou, uhapsila Ž.M.(45) iz Nikšića.

ХАПШЕЊЕ У НИКШИЋУ: Нађене четири врсте дроге, дробилица, новац

Foto: B. D.

On je posedovao četiri vrste opojnih droga i nedozvoljenih supstanci.
 
-Postupajući po naredbi Višeg suda u Podgorici, policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi Ž.M. i tom prilikom pronašli oko 35 grama suve biljne materije zelene boje za koju se pretpostavlja da se radi o marihuani,  koja se nalazila u odvojenim pvc kesama pripremljenim za dalju uličnu distribuciju, cigarete sa marihuanom, tri drobilice, veću količinu nedozvoljenih tableta, pribor za pakovanje droge, i novac za koji se sumnja da je stečen distribucijom narkotika, kažu iz policije i navode da su te mere i radnje su sprovedene u koordinaciji sa državnim tužiocem u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, po čijem je nalogu Ž.M.lišen slobode.
 

Uprava policije CG

 
Protiv njega je podničeta krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja,držanje i stavljanje u promet opojnih droga. 
 
On će u zakonskom roku biti sproveden Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost. 
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZORANA ARUNOVIĆ NIKADA EMOTIVNIJA Olimpijska šampionka u suzama: Mi smo Srbija, zemlja olimpijskog šampiona (FOTO/VIDEO)