ZBOG POKUŠAJA UBISTVA I UGROŽAVANJA SIGURNOSTI: Uhapšena dvojica Hercegnovljana

V.V.

06. 08. 2024. u 14:27

Dvojica Hercegnovljana N. B. (30) i N. I. (34) lišeni su slobode, prvi zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju na štetu jednog lica takođe iz Herceg Novog, drugi zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti, saopšteno je iz Uprave policije.

ЗБОГ ПОКУШАЈА УБИСТВА И УГРОЖАВАЊА СИГУРНОСТИ: Ухапшена двојица Херцегновљана

Foto: V.V.

N. B. je, kako se sumnja, navedeno krivično delo izvršio 4. avgusta ispred ugostiteljskog objekta u Đenovićima, u prisustvu većeg broja lica. On je stupio u verbalni konflikt sa operativno interesantnim licem N. I., nakon čega mu N. I. zadaje udarac šakom u predelu vilice. N. B. tada iz torbice za pojasom vadi nož, i njime zamahuje prema N. I. i u tom trenutku oštećenom licu, koje je pokušavalo da ih razdvoji. Njemu nanosi ubodnu ranu u predelu trbuha.

N. B. i N. I. nastavili su verbalni koflikt, ali su se ubrzo i udaljili sa lica mesta. Oštećenog su prisutni prevezli u zdravstvenu ustanovu radi ukazivanje medicinske pomoći. Brzo su reagovali službenici Odeljenja bezbednosti Herceg Novi, blokirali uže i šire okruženje, prikupili obaveštenja, identifikovali osumnjičenog N. B. i nakon kraće potrage pronašli ga i lišili slobode. Kod njega je pronađeno sredstvo izvršenja – nož. Protiv N. B. je podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju i on je priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici. Brzo je lociran i uhapšen i N. I. i protiv njega je podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti na štetu N. B. I on je priveden Višem državnom tužilaštvu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZA KULISA: Šta je sve Novak Đoković radio u Parizu pre osvajanja zlatne medalje - neviđene fotografije