MILO ĐUKANOVIĆ OSTAVIO PROKLETSTVO: Reakcija Ilije R. Miljanića

V.K.

12. 08. 2024. u 22:06

NAKON što je predsednik Crne Gore Jakov Milatović zakazao sednicu Saveta za odbranu i bezbednost 20. avgusta na kojoj će se, između ostalog, razmatrati predlog odluke o angažovanju  pripadnika Vojske Crne Gore u sastavu misije vojne pomoći Evropske unije za podršku Ukrajini, reagovao je mr Ilija R. Miljanić, funkcioner Nove srpske demokratje ocenjujući da se radi „o bestidnom nagoveštaju izglasavanja faktički vojne intercenicije protiv bratske Rusije, večne zaštitnice Crne Gore i Srbije i svog pravoslavlja“.

МИЛО ЂУКАНОВИЋ ОСТАВИО ПРОКЛЕТСТВО: Реакција Илије Р. Миљанића

V. K.

- Sačekaćemo ovih dana, da li je na pomolu novi Infombiro za  ljubitelje  Rusije, ako se ostvari vojnička pomoć sa crnogorskim vojnicima da ratuju na strani  fašista  iz Ukrajine, koje pomaže sluđena zapadna Evropa uz ostali najamni  konglomerat SAD-a. Broz je kroz Goli otok pohapsio preko 55.000 slobodara protiv fašizma od čega je monstruozno poubijano oko 8.800  časnih Srba i to  ključnih boraca protiv fašizma. Sve odrađeno u dogovoru Broza i Čerčila a nesretni  srpski istoričari i dan danas ćute a navodno akademski naučnici, čekaju da biološki poslednji golootočanin nestane i tajne odu u grob? Istina će satrunuti u Srbima komunistima (čine preko 80 odsto srpske populacije u Montenegru) oboleli od Jugoslavije i komunizma kako stvari stoje bez leka, za najmanje još jedan milenijim.  Pozivamo srpske vladaoce u Crnoj Gori,  da javno osude izdaju, koja se priprema  protiv bratskog ruskoga naroda. Bez ruskog zalaganja sa San Stefanskim ugovorom i Berlinskim kongresom Crna Gora ne bi postojala na mapi  današnjih država, saopštio je Miljanić..

On je optužio bivši režim Mila Đukanovića za izdaju Kosova i Metohije, nasilnog ulaska Crne Gore u NATO, uvođenje sankcija Ruskoj federaciji, postavljanje sramne ploče sa antisrpskim sadržajem u Morinju, dodvoravanja srpskim vekovnim neprijateljima.

- Đukanović je ostavio prokletstvo pobjedničkoj koaliciji od 30.avgusta 2020.godine –Za budućnost Crne Gore, Demokratama, novoformiranom PES-u, GP URA. Tada ih je sve  okupio  i složio blaženopočivši mitropolit  Amfilohije,  ali  ga tada  ljuto  izneveri „ demohrišćanski apostol“ Zdravko Krivokapić- buljubaša iz krševitih  Cuca. Uvezoše mu „apostolčiće“  u Vladi anglosaksonske skale  pukih poslušnika, poručio je Miljanić, apelujući na političke predstavnike srpskog naroda u Crnoj Gori "da javno osude izdaju, koja se priprema  protiv bratskoga ruskoga naroda".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LJUDI, DONELI SMO LIGU ŠAMPIONA SRBIJI! Vladan Milojević: Mnogo toga možemo da naučimo od Bodea, ali mi idemo dalje!