HAPŠENJE U DANILOVGRADU: Zaplenjena dva kilograma kokaina

M. SEKULOVIĆ

15. 08. 2024. u 15:13

POLICIJA je u Dalinovgradu uhapsila M. A. (27) zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga u sticaju sa krivičnim delom nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija.

ХАПШЕЊЕ У ДАНИЛОВГРАДУ: Заплењена два килограма кокаина

Uprava policije CG

- Zajedno sa službenicima Sektora granične policije i službenim psima, službenici Odeljenja bezbednosti Danilovgrad izvršili su pretres kuće i drugih prostorija i pomoćnih objekata koje koristi M. A. iz toga grada, a za kojeg je postojala sumnja da se bavi uličnom prodajom narkotika.

Ovom prilikom policija je pronašla četiri pakovanja sa sadržajem bele materije u tvrdom stanju nalik na opojnu drogu kokain, ukupne težine oko dva kilograma, vatreno oružje – pištolj marke Glok izbrušenih fabričkih brojeva sa okvirom i 13 komada municije, zatim rezervni okvir od pištolja, osam komada pištoljske municije nepoznatog kalibra, aparat i materijali koji služe za pakovanje opojne droge, te dve vage za precizno merenje. Takođe, pronađen je i novac u iznosu od 3.550 evra za koji se sumnja da potiče od prodaje opojne droge, saopštila je Uprava policije nakon hapšenja u Danilovgradu.

Nakon konsultacija sa postupajućim tužiocem u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, M. A. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga u sticaju sa krivičnim delom nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PRIVREDA SE SVE VIŠE OKREĆE VEŠTAČKOJ INTELIGENCIJI: INNO-VERSE odlična platforma za bolje poslovanje