POLICIJA RAZREŠILA PLJAČKU OŠ "9.MAJ" U SUTIVANU KOD BIJELOG POLJA: Ukradena tehnička oprema vredna 10.000 evra

M. SEKULOVIĆ

15. 08. 2024. u 15:28

POLICIJA je rasvetlila tešku krađu na štetu JU Osnovne škole "9 maj" Sutivan, Opština Bijelo Polje.

ПОЛИЦИЈА РАЗРЕШИЛА ПЉАЧКУ ОШ 9.МАЈ У СУТИВАНУ КОД БИЈЕЛОГ ПОЉА: Украдена техничка опрема вредна 10.000 евра

M. S.

Direktorica škole je prijavila, da je u noći između 10 i 11 avgusta ove godine, od strane nepoznatih lica izvršena provala u prostorije škole i da je tom prilikom otuđena tehnička oprema vrednosti oko 10.000,00 eura.

- Postupajući po operativnim saznanjima, policijski službenici su, shodno naredbi suda, izvršili pretrese na više lokacija. Pretresom stana i drugih prostorija koje koristi K.D. (19) iz Bijelog Polja, pronađen je deo aparata koji su predmet izvršenja krivičnog dela. Preduzimajući dalje aktivnosti na lociranju preostalih predmeta, policijski službenici su nakon obavljenog razgovora i obaveštenja od strane maloletnog lica (14) iz Bijelog Polja, u jednom napuštenom objektu, pronašli veću količinu otuđenih predmeta: TV aparate, monitore, procesore za računar, i tastature, kažu iz policije.

O događaju je obavešten dežurni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju po čijem će nalogu biti podnete krivčne prijave protiv K.D. i maloletnog lica (14) zbog sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa na štetu Osnovne škole ,,9 Maj“ u Sutivanu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAŠTITIMO PRIRODU: Zdrava životna sredina je osnova zdravog društva