ZA MANJE GUŽVI: Karte za trajekt putem interneta

V.V.

16. 08. 2024. u 11:02

Uobičajene letnje gužve na trajektnom prelazu Kamenari-Lepetane možda će ublažiti mogućnost kupovine karata putem interneta koju je korisnicima omogućilo Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore.

ЗА МАЊЕ ГУЖВИ: Карте за трајект путем интернета

foto:RT HN

Platforma nudi brzu, jednostavanu i pouzdanu mogućnost korisnicima da u nekoliko koraka kupe karte, čime se smanjuje čekanje i pojednostavljuje proces putovanja, saopštili su iz preduzeća.

–  Naš cilj je da ovim korakom unapredimo kvalitet usluga koje pružamo i omogućimo našim korisnicima što prijatnije iskustvo prilikom korišćenja trajektne linije – objasnila je pomoćnica direktora Moskog dobra, Ivana Franeta.

Karte za trajekt (od danas, 16. avgust) mogu se kupiti sa računara ili mobilnog uređaja na zvaničnim veb stranicama Morskog dobra: https://trajekt.me i https://ferrymontenegro.me.

Trajektima je samo tokom prva četiri dana avgusta, sa jedne na drugu obalu zaliva prešlo više od 40 hiljada vozila,a od početka godine do kraja jula prevezeno ih je skoro 950 hiljada. Dnevni prosek je bio između šest i sedam hiljada vozila, što je apsolutni rekord kažu u Morskom dobru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI ODUŠEVLJENI: Srbi, možda ste treći na olimpijadi, ali ste prvi u našim srcima!