EPILOG POSLEPONOĆNE TUČE NA ŽABLJAKU: Hapšenje zbog napada na policajca i nanošenja povreda

M. SEKULOVIĆ

25. 08. 2024. u 17:47

ZBOG sumnje da je počinio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti u sticaju sa krivičnim delom laka telesna povreda, na Žabljaku jeđuhapšen A.P. (19) iz Podogrice.

ЕПИЛОГ ПОСЛЕПОНОЋНЕ ТУЧЕ НА ЖАБЉАКУ: Хапшење због напада на полицајца и наношења повреда

Foto: Profimedia/Ilustracija

-Pripadnici žabljačke policije su 24. avgusta oko 01.35 časova, prilikom obilaska užeg gradskog jezgra, tokom izvođenja preventivnih aktivnosti iz nadležnosti policije, primetili da na Trgu durmitorskih ratnika više lica narušava javni red i mir verbalnom raspravom, a nakon toga i guranjem. Policijski službenici su ovim licima izdali upozorenje, a onda i naređenje da prekinu sa svađom i odlože staklene flaše koje su držali u rukama, ali su se ova lica oglušila o naređenje i nastavila sa guranjem, nakon čega je jedno od njih zadalo udarac flašom u predelu glave drugom licu, a potom i policijskom službeniku, nakon čega se dao u bekstvo, ali je sustignuto od strane policijskih službenika,saopštila je Uprava policije Crne Gore povodom ovog incidenta.
 
Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevljima koji je kvalifikovao krivično delo – napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti u sticaju sa krivičnim djelom laka tjelesna povreda. 
A  P. je uz krivičnu prijavu priveden na dalju nadležnost postupajućem tužiocu, dok policija preduzima dalje mere i radnje u odnosu na celokupni događaj, u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti i eventualne odgovornosti ostalih učesnika koji su identifikovani.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HOROR: Aleksandar (39) bacio ženu i bebu kroz prozor, Milena (36) i dete ostali na mestu mrtvi - nezapamćena tragedija u Moskvi