DRITAN JE POKUŠAO DA SUSTIGNE SPAJIĆA U LJUBAVNIM AVANTURAMA Knežević: Abazović politički Ron DŽeremi, sa svima bio osim sa mnom

Novosti online

01. 09. 2024. u 23:01

LIDER Srba u Crnoj Gori Milan Knežević gostujući na Informer televiziji govorio je o bivšem premijeru Crne Gore Dritanu Abazoviću.

ДРИТАН ЈЕ ПОКУШАО ДА СУСТИГНЕ СПАЈИЋА У ЉУБАВНИМ АВАНТУРАМА Кнежевић: Абазовић политички Рон Џереми, са свима био осим са мном

Printscreen

On je komentarisao navode da je premijer Crne Gore Milojko Spajić trošio državne resurse tokom svog boravka u Sen Tropeu.

- Dritan Abazović je pokušavao da sustigne Milojka Spajića u tim ljubavnim avanturama. Sad je pitanje ko je imao više tih avantura po svetu i više ušao u žensko biračko telo. Još nije išao put Južne Amerike i Eskima. Ja sam bio u Vrnjačkoj Banji s ovim penzionerima koji boluju od svega i svačega zajedno sa mnom, a Milojko Spajić je bio u Sen Tropeu. Ja često kritikujem Milojka Spajića, ali za Sen Trope ga ne treba kriviti je li on zloupotrebio državne resurse. On tvrdi da je došao bogat iz Singapura i da je trošio svoje resurse. Evo, neka Agencija za korupciju utvrdi. Dritan Abazović je politički Ron Džeremi Crne Gore. Sa svima je bio, osim sa mnom - kaže Knežević.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA GUBI ZATO ŠTO POBEĐUJE U KURSKU? Donbas pred padom, Rusi osvojili pet mesta samo u avgustu (MAPA)