U BIJELOM POLJU NEGODUJU ZBOG BS: Bošnjacima zameraju dvostruku igru

M. SEKULOVIĆ

02. 09. 2024. u 20:54

BOŠNjAČKA stranka Crne Gore koja je nakon rekonstrukcije ušla u Vladu Crne Gore sa čak šest ministara, uprkos dvodecenijskoj vezanosti za Mila Đukanovića i DPS, po svoj prilici želi da sedi na sve stolice. Na državnom nivou su u Spajićevoj "ekipi", a u Bijelom Polju u učvrstoj koaliciji sa DPS!

У БИЈЕЛОМ ПОЉУ НЕГОДУЈУ ЗБОГ БС: Бошњацима замерају двоструку игру

M. S.

Koliko je ta veza čvrsta, najbolje govori činjenica da je na poslednjem kolegijumu odlučeno da nova predsednica SO bude Selma Omerović iz Bošnjačke stranke, koja bi bila izabrana glasovima odbornika DPS, BS, SDP, SD.

- Zakazana je sednica SO Bijelo Polje. U svoje lično ime, i građana Bijelog Polja koji su mi dali poverenje, neću podržati odluku o izboru predsednice na takav način. Adekvatan odgovor će biti javno saopšten na sednici Bijelo Polje - rekao je odbornik DNP, Radovan Rakočević, dok njegove kolege ćute na igru BS na dva nivoa vlasti.

Spajić ima obavezu da inicira smenu ministara iz BS ukoliko ne napuste koaliciju sa DPS u Bijelom Polju, kazao je na panel diskusiji sa Dritanom Abazovićem i predsednikom Crne Gore Jakovom Milatovićem, Milan Knežević, predsednik DNP. On je istakao da je bio protiv ulaska BS u Vladu, dok ne revidiraju svoj odnos sa DPS u Bijelom Polju.

- Ostaje da se vidi hoće li BS održati reč, ali i hoće li to uraditi Spajić - kazao je Knežević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RODŽER FEDERER GRMI NA ATP ZBOG JANIKA SINERA! Ovaj skandal mora da se ispita!