UHAPŠEN UKRAJINAC U CRNOJ GORI: Osumnjičen da je napao zaposlenog na trajektu

V.V.

13. 09. 2024. u 21:13

Ukrajinskog državljanina A.K. (29) osumnjičenog za napad na zaposlenog na trajektu Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom uhapsili su u Lastvi, opština Tivat, službenici Regionalnog centra bezbednosti “Jug” – Odeljenja bezbednosti Tivat.

УХАПШЕН УКРАЈИНАЦ У ЦРНОЈ ГОРИ: Осумњичен да је напао запосленог на трајекту

Foto: RT HN

Iz policije je saopšteno da je A.K. blizak članovima jedne organizovane kriminalne grupe. Prilikom kontrole od strane policijskih službenika upravljao je vozilom visoke klase, marke ,,BMW X7“, ukrajinskih registarskih oznaka, koje mu je uz potvrdu oduzeto.

Po nalogu tužioca on je lišen slobode i protiv njega je podneta krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim delom teška telesna povreda. Uz krivičnu prijavu priveden je Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru na dalju nadležnost.

Policijski službenici tivatskog Odeljenja bezbednosti, u koordinaciji sa postupajućim tužiocem, preduzimaju dalje mere i radnje u cilju pronalaska i procesuiranja svih izvršilaca navedenog krivičnog dela, saopšteno je iz Uprave policije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PRVI PUT U ISTORIJI SE OVO DEŠAVA U FIRMAMA: Situacija koju niko u Srbiji ni svetu nije očekivao