PRVI REZULTATI IZBORA U CRNOJ GORI: Razlika između Mila i opozicije manja od 1 odsto

Novosti online

30. 08. 2020. u 21:15

NA osnovu 49.8 odsto uzorka, CeMI je saopštio da DPS Mila Đukanovića 34.2 odsto, dok Koalicija za "budućnost Crne Gore" ima 33.7 odsto.

ПРВИ РЕЗУЛТАТИ ИЗБОРА У ЦРНОЈ ГОРИ: Разлика између Мила и опозиције мања од 1 одсто

Foto: Printscreen

Lista "DPS - Odlučno za Crnu Goru Milo Đukanović" ima 34,2 odsto, a koalicija "Za budućnost Crne Gore" 33,7 odsto, saopšteno je iz Cemija.

Koalicija "Mir je naša nacija" ima 12.6 odsto, "Crno na bijelo" pet odsto, Bošnjačka stranka 4.4 odsto, Socijaldemokrate 4.3, SDP - Jaka Crna Gora tri odsto, Albanska koalicija Jednoglasno 1.1 odsto, Albanska lista 1.4 odsto, HGI 0.2 odsto, saopšteno je iz Cemija.

Ukoliko neka od hrvatskih listi pređe 0,35 odsto ona dobija rezervisani mandat, podsjetili su iz Cemija

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (21)

BRITANCI NE MOGU DA VERUJU: Novak Đoković se oglasio u ponoć, ovo je poručio sinoćnjem protivniku