ĐUKANOVIĆ NACRTAO METU NA ČELU VUČIĆU: Andrija Mandić o Milovim očajničkim pokušajima da nanese štetu Srbiji

Novosti online

02. 09. 2020. u 08:16

ANDRIJA Mandić, lider NSD, izjavio je da je večerašnjim izjavama Milo Đukanović nacrtao metu na čelu predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

ЂУКАНОВИЋ НАЦРТАО МЕТУ НА ЧЕЛУ ВУЧИЋУ: Андрија Мандић о Миловим очајничким покушајима да нанесе штету Србији

Andrija Mandić / Foto Tanjug

- Đukanović je u večerašnjem intervjuu nacrtao metu na čelu Aleksandru Vučiću i zato moram da mu kažem da u Crnoj Gori nije glasao Vučić, niti i jedan član njegove porodice, kao što nije nijedan građanin Srbije. Đukanović nije izgubio izbore od Vučića. Vlast u Crnoj Gori je promenjena voljom građana Crne Gore, i bilo bi dobro da ljudi koji odlaze sa vlasti, kao i političke stranke koje se sele u opoziciju to učine dostojanstveno i da u drugima ne traže izgovore za vlastite greške - kaže Mandić.

On kaže da se večerašnjim izjavama Đukanović trudio da nanese štetu predsedniku Srbije, koji je “čitavo vreme stajao po strani i o izborima u Crnoj Gori govorio samo kada su mu oko toga postavljana pitanja”.

- Vučić je sve vreme pozivao da se očuva mir i stabilnost u Crnoj Gori. Mi smo imali brutalno mešanje Edija Rame u naše izbore, kao i sa pojedinih sarajevskih i zagrebačkih adresa koje su vodile otvoreni propagandni rat protiv opozicije u Crnoj Gori, sve vreme podržavajući režim Mila Đukanovića. O tome Đukanović večeras nije rekao ni reč - rekao je Mandić.

Đukanovićev napad na Vučića ne čudi, jer će njegovim odlaskom s vlasti crnogorski kriminalni klanovi ostati bez političke zaštite, pa Mandićeva izjava o meti na čelu itekako ima smisla i ozbiljno je upozorenje.

(Vijesti)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (64)

NA SAMO 2 SATA OD VAS: Evo zašto bi Tunis trebao da bude vaša sledeća destinacija za letovanje