OLUJA SE SRUČILA NA NIKŠIĆ: Poplavljeni podrumi, vatrogascima udar groma "pogasio" telefone (VIDEO)

Tanjug

26. 09. 2020. u 13:05

OBILNE padavine u Nikšiću donele su velike probleme stanovnicima toga grada, jer ima dosta poplavljenih podruma, ali i vatrogascima koji su imali pune ruke posla.

ОЛУЈА СЕ СРУЧИЛА НА НИКШИЋ: Поплављени подруми, ватрогасцима удар грома погасио телефоне (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

- Građani su sa pozivima počeli juče posle podne i do ponoći smo imali oko 25 intervencija. Reč je uglavnom o užem delu grada i naši timovi su crpili vodu, kako iz podruma u stambenim zgradama, tako i u privatnim kućama, ali i poslovnim objektima - izjavio je komandir nikšićke Službe zaštite i spašavanja Veselin Gardašević.

Sinoć je zbog udara groma došlo do kvara na telefonskoj liniji vatrogasaca, prenose Vijesti.

Iz Službe zaštite navode da su kvar prijavili svim službama i operateru, ali da još uvek nije otklonjen i pa apeluju da se to što pre uradi jer građani ne znaju za alternativni telefonski broj, pa mnogi od njih nesu možda ni prijavili eventualne probleme.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

Otkrijte RAJ na plažama Marsa Matruh: Egipatska oaza na obali Sredozemnog mora!